Elsemiek van Schaverbeke | T. +31 6 138 043 51

Referentie Elsemiek’s Training & Instructie | Antoinette Hebing

Mijn dochter krijgt intstructie van Elsemiek. Lotte is erg positief over de opbouw van de les. Het is nooit saai of hetzelfde.

Lotte krijgt heel veel gevarieerde oefeningen die Bonnie steeds losser maken. Er wordt goed gekeken na wat of jou pony nodig heeft om beter te gaan lopen. En dat begint al bij het instappen en warm lopen, wat heeft jou pony nodig om beter en soepelder te gaan lopen. 

Elsemiek geeft de kinderen op een positieve manier les! (erg belangrijk bij kinderen). Elsemiek neemt uitgebreid de tijd voor jou. Lotte durft ook zelf vragen te stellen, en  daar gaat Elsemiek ook op in en legt het begrijpelijk uit. Als het echt niet goed gaat met rijden weet Elsemiek er wel weer een oplossing voor. 

Elsemiek blijft altijd rustig, en probeert je echt vooruit te helpen. Als Lotte een belangrijke wedstrijd heeft probeert Elsemiek te komen helpen, en dat is fijn  vindt Lotte.

En ikzelf als moeder van Lotte leer heel veel van alle lessen en de vele tips die Elsemiek geeft, waar je op moet letten en wat past bij jou kind en pony.

Op de foto: Lotte met haar bonte pony.