Elsemiek van Schaverbeke | T. +31 6 138 043 51

Mooie score’s op het Gouden Ei te Kootwijk

Zaterdag werd op de mooie terreinen van Gert vd Hoorn te Kootwijk het Gouden Ei georganiseerd. 2 Leerlingen en Elsemiek zelf kwamen hier aan de start.

Leerlinge Rianne Eikelboom kwam met haar Friese merrie Lobke aan de start in de L2. Waar ze de afgelopen paar proefjes wat braaf had gereden wilden ze vandaag met meer durf gaan rijden en dit lukte. Met 184 en 193.5 punt mag ze dan dik tevreden zijn. Zo door gaan Rianne!

Kyrene vd Blink kwam met haar paard Amity ook aan de start maar hadden besloten op HC te starten omdat Amity erg snel last van spanning heeft. Ze wilde het als een oefening zien zodat er geen druk op stond. Amity was erg braaf en liet zich heel goed bewerken waardoor ze beide proeven met winst de ring uit kwam. Helaas tellen deze punten niet meer maar mag ze heel erg tevreden zijn over Amity en kunnen ze vol goede moed het outdoorseizoen gaan vervolgen.

Elsemiek kwam met haar Eduardo Swing ook aan de start. Nadat we er een behoorlijke tijd uit hebben gelegen aan de hand van de koliekoperatie zijn we weer in de ring te vinden. Helaas kregen we in de proeven wat afstemmingsfoutjes waardoor het geheel allemaal wat strakker moest. Tussen door laat Eduardo wel heel fijne stukken voelen en hadden we in beide proeven dikke winstpunten. We zullen nu de overstap gaan maken naar het Z1. Hier gaan we kilometers maken want zovaak is Eduardo nog niet mee geweest op concours. Het is fijn om weer op wedstrijd te kunnen met dit fijne paard.

Vanaf nu zal ik de site ook weer up te date houden. Binnenkort vind je hier ook meer info over de DAG VAN ELSEMIEK