Elsemiek van Schaverbeke | T. +31 6 138 043 51

Mooie score’s voor leerlingen!

Afgelopen weekenden zijn er verschillende leerlingen op concours geweest, waar ze zich van hun beste kant lieten zien.

Zo is Marlies Kasperink met haar paard Oberlina weer back on track. In de L1 scoorde zij 180 en 188 punten. Het harde trainen wordt beloond.

Margo Treep heeft met haar pony Shine de stijgende lijn te pakken. Vorige week reed ze naar 2 1e prijzen met 196 en 202 punten. Dit weekend reed ze in Beemte Broekland naar een 2e en een 1e plaats met 199 en 208 punten. Met maar liefst een 9 voor het afgroeten mag ze dan ook super trots zijn. Haar L1 debuut zal dan ook niet lang meer duren…

Lotte Rokers scoorde met haar pony Falando, na een kleine dip tijdens haar L1 debuut, dit weekend 182 punten in de 1e proef. Ze herpakte zich tussen de proeven en de 2e proef was verdiend 195 punten waard. Het oogt allemaal nog wat groen maar Falando is dan ook pas net 5 jaar.

Marina van de Raaf krijgt ook de smaak te pakken. Vandaag reed zij naar 184 en 189 punten.

Alyshia Pul reed naar 3 winstpunten in Beemte Broekland. Waar het de 1e proef nog wat slordig was reed ze de 2e proef een strakke proef waar er verschillende 8en op het protocol stonden voor onder meer de middendraf en het halsstrekken. Met 191 en 199 punten mag ze dan ook dit tevreden zijn.

Marjolein Witterholt is nog niet heel lang een combinatie Ricidonie. Vorige week reed ze haar debuut. In de L1 reed ze toen 1 winstpunt. Vandaag reed ze in Epe naar 2, 2e plaatsen met beide proeven 196 punten.

Jessica Quist is ook back on track. In Epe reed ze met haar paard Sonja in de 2e proef 189 punten bij elkaar. De 1e proef was nog wat behouden en was onvoldoende voor een winspunt.

In Beemte Broekland kwamen er nog meerdere leerlingen aan de start van PC WWNA. Irsa van der Tuin maaktte haar debuut in de L1 met pony Speedy en reed naar een dikke winstpunt. Haar zus Rois heeft ook haar 1e winspunten gereden in de L1.

Dames… Gefeliciteerd met deze fantastische punten. Op naar het outdoorseizoen.

Zelf zal ik dan ook weer de ring gaan betreden. Met de 4 jarige Grace v. Sir Donnerhall staat ons debuut gepland in April. Mijn eigen paard Eduardo Swing heeft nog iets langer de tijd nodig, maar zal ook zeker niet meer lang duren voordat wij de ring gaan betreden. Laat het outdoorseizoen maar komen!!!